Introduktion til Power Query

I dette notesæt

  • Installer og aktiver Power Query
  • Det grundlæggende i Power Query
  • Forstå trinene i Query
  • Håndter eksisterende forespørgsler
  • Oversigt over forespørgselshandlinger

I informationsstyring henviser udtrykket ETL (Extract, Transform, Load) til de tre separate funktioner, der typisk kræves for at integrere forskellig datakilde: udtrække, transformere og indlæse. Udtræksfunktionen refererer til indlæsning af data fra en specificerede kilde og udtrække en ønsket del af denne data. Transformationsfunktionen refererer til rensningen, udformningen og aggregeringen af data, så det konverteres til den ønskede struktur. Importfunktionen refererer til den faktiske import eller skrivning af den resulterende data til den endelige placeringen.

Excel analytikere har manuelt udført ETL processen i årevis – selvom de sjældent kalder den for ETL. Hver dag vil millioner af Excel brugere manuelt indlæse data fra en bred vifte af placeringer, manipulere denne data, og integrere den i deres rapporter. Denne proces kræver en stor manuel indsats.

Power Query forbedre denne ETL oplevelse ved at tilbyde en intuitiv mekanisme til at udtrække data fra en bred vifte af kilder, udføre komplekse transformationer på denne data, og derefter indlæse denne data i en projektmappe eller den interne datamodel.

I dette notesæt udforsker du det grundlæggende i Power Query tilføjelsesprogrammet. Du får også et smugkig på hvordan det kan hjælpe dig med at spare tid og automatisere trinene der skal til for at sikre at det er renset data der importeres til dine rapportmodeller.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.21 MB]