Avancerede diagrammer

I dette notesæt

  • Forstå tilpasning af et diagram
  • Ændre de grundlæggende diagramelementer
  • Arbejd med dataserier
  • Opdag nogle diagram tricks

Excel gør det nemt at oprette et grundlæggende diagram. Marker dine data, vælg en diagramtype, og du er færdig. Du kan bruge et par ekstra sekunder og vælge et af de indbyggede diagramtypografier og måske et diagram layout. Men hvis dit mål er at oprette det mest effektive diagram, vil du sikkert gøre brug af de yderligere tilpasningsteknikker der findes.

Tilpasning af et diagram involverer ændring af dets udseende, såvel som mulig tilføjelse af nye elementer til diagrammet. Disse ændringer kan være rent kosmetiske (som at ændre farver, ændre linjebredder, eller tilføje en skygge) eller ganske væsentlige (for eksempel ændring af akseskalaen eller tilføjelse af en anden værdiakse). Diagramelementer som du måtte tilføje kan inkludere funktioner som en datatabel, en tendenslinje eller fejlbjælker.

Dette notesæt tager det at lave diagrammer til et nyt niveau. Du lærer hvordan du tilpasser dine diagrammer til det maksimale, så de ser ud lige som du vil have dem. Du får også nogle smarte tricks, der gør dine diagrammer endnu mere imponerende.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [2.34 MB]