Automatisk opdateringer som sikkerhed

I dette notesæt

  • Forstå automatisk opdateringer
  • Aktiver automatisk opdateringer
  • Konfigurer automatisk opdatering
  • Forhindring af datakørsel

Internet sikkerhed er kattens leg med musen, som aldrig slutter. Sikkerhedseksperter og hackere der ser ud til at have uendelig meget tid i deres søgen efter nye måder at udnytte de grundlæggende programmeringsmuligheder på PC’ere. Hver gang den gode fyr finder en måde at lukke et sikkerhedshul som den slemme fyr har lært at udnytte, vil den slemme fyr finde yderligere to huller der kan udnyttes.

Windows 10 er langt den mest sikre Windows version nogensinde. Men ingen computere er 100% sikre fordi folk altid kan finde en måde at vende noget godt til noget dårligt. Så du er nød til at sørge for at din computer er up to date med sikkerhedsrettelser efterhånden som de kommer.

Windows Update i Windows 10 bygger på en af de mest essentielle komponenter i OS maskinen: dets mulighed for at helbrede sig selv og opdatere sig selv. Et operativ system er aldrig fejlfrit, og når en fejl opdages, der skal rettes hurtigt, sætter Windows 10 ind. I Windows 10 har Microsoft installeret teknologi der måske en gang for alle kan afslutte ideen om en ”opgradering.” Det er hvad Windows Update og dette notesæt omhandler.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab